COL·LEGI LA IMMACULADA

Menú secundario

Informació general de Educació Infantil

Notícies del col·legi
Butlletins 2a Avaluació
Març 2020

Benvolgudes famílies,

El proper divendres 19 de juny, es publicaran les notes del 3r trimestre i avaluació ordinària. Tots els pares, mares o tutors que teniu usuari i contrasenya per entrar a la plataforma del Gestib 2.0, podreu veure la informació a partir de les 12.00 hores.

Per a aquells pares, mares o tutors que no ho varen gestionar fa dos anys, haureu de seguir les següents instruccions per poder visualitzar les notes dels vostre/s fill/s:

1.  Heu de complimentar el pdf que diu: formulari sol·licitud comptes usuari Gestib, que està just davall d'aquesta informació.

2.  Heu de descarregar el document, complimentar-lo i enviar aquest formulari al e-mail

                                                    secretaria@immaculadapm.com

3.  La Secretaria del centre, en rebre el vostre missatge, crearà l'usuari personalitzat i en breu rebreu un SMS al mòbil amb un enllaç que haureu d'activar , i elegir una contrasenya personalitzada. 

4.  Per resoldre qualsevol dubte, enviau un correu electrònic al e-mail abans indicat.

 Us recomanam que ho gestioneu a partir d'ara.

Gràcies per la vostra participació.

L'Equip Directiu

_____________________________________________________________________________

 

Apreciadas familias:

El próximo viernes 19 de junio, se publicarán las notas del 3r trimestre y la evaluación ordinaria. Todos los padres, madres o tutores que tienen usuario y contraseña para entrar en  la plataforma del Gestib 2.0, podréis ver la información a partir de las 12.00 horas.

Para aquellos padres, madres o tutores que no la gestionaron hace dos años, deberéis seguir las siguientes instrucciones para poder visualizar las notas de vuestro/s hijo/s:

1. Deberéis cumplimentar el pdf que dice: formulari sol·licitud comptes usuari Gestib, que está justo debajo de esta información.

2.  A continuación descargad el documento, rellenadlo y enviadlo al e-mail

                                                         secretaria@immaculadapm.com

3.  La Secretaría del centro, al recibir vuestro mensaje, creará el usuario personalizado y en breve recibiréis un SMS en el móvil con un enlace que deberéis activar, y elegir una contraseña personalizada.

4.  Para resolver cualquier duda, enviad un correo electrónico al e-mail antes indicado.  

Os recomendamos que lo gestionéis a partir de ahora.

Gracias por vuestra participación.

El Equipo Directivo

 

Informació adjunta la notícia:

lapiz
Deixa el teu comentariQuan deixeu el vostre comentari passarà a moderació. Quan l'administrador revisi els comentaris i els doni la seva aprovació seran publicats a n'aquesta notícia. L'Escola la Immaculada es reserva el dret de decidir quins comentaris publica per tal de protegir la sencibilitat de l'usuari que visiti la Web.

Sub menu general

Pie Informativo

Diseña y programada por