COL·LEGI LA IMMACULADA

Menú secundario

Informació general de Educació Infantil

Notícies del col·legi
Informació per a les famílies
Març 2020

Benvolguts alumnes i famílies, sou fantàstics!

La nostra escola celebra des de fa molts d'anys la Setmana Cultural. Durant la citada setmana, la programació s'organitza en funció del temes escollits per l'equip de professors, hi ha flexibilitat d'agrupaments i s'ofereix a l'alumnat diversitat d'activitats.

A la programació inicial del calendari escolar teníem previst, que els dies 6, 7 i 8 d'abril es treballaria la Setmana Cultural. Per aquest motiu a la planificació d'aquests dies trobareu tallers, jocs, manualitats, gastronomia, teatre...

Esperam que us resulti interessant gaudir de l'educació d'una forma més lúdica i atractiva.

Gràcies per a la vostra col·laboració inestimable.

L'equip de professors.             

_____________________________________________________________________________

Apreciados alumnos y familias, sois fantásticos!

Nuestra escuela celebra desde hace muchos años la Semana Cultural. Durante la citada semana, la programación se organiza en función de los temas escogidos por el equipo de profesores, hay flexibilidad de agrupamientos y se ofrece al alumnado diversidad de actividades.

En la programación inicial del calendario escolar teníamos previsto, que los días 6, 7 y 8 de abril se trabajaría la Semana Cultural. Por este motivo en la planificación de estos días encontraréis talleres, juegos, manualidades, gastronomía, teatro...

Esperamos que os resulte interesante disfrutar de la educación de una forma más lúdica y atractiva.

Gracias por vuestra colaboración inestimable.

El equipo de profesores.   

lapiz
Deixa el teu comentariQuan deixeu el vostre comentari passarà a moderació. Quan l'administrador revisi els comentaris i els doni la seva aprovació seran publicats a n'aquesta notícia. L'Escola la Immaculada es reserva el dret de decidir quins comentaris publica per tal de protegir la sencibilitat de l'usuari que visiti la Web.

Sub menu general

Pie Informativo

Diseña y programada por